Oreste, despre varianta Rareș Bogdan câștigătoare pentru București: „Mi se pare hazardat”
Autor: Loredana Iriciuc pe 13 feb 2020, 22:49 | Politică

Jurnalistul Oreste Teodorescu a precizat că nu crede în varianta candidaturii lui Rareș Bogdan la Primăria Capitalei din partea PNL, considerând că este „prea târziu” pentru creionarea unei strategii câștigătoare.

„Cred că Rareș Bogdan ar fi avut o șansă extraordinară, poate cea mai mare șansă de a câștiga Bucureștiul, dacă ar fi avut încă de la începutul bătăliei pentru locale filiala București a PNL și să-și numit propunerile pentru fiecare sector, să fi făcut o echipă, să fi venit cu un proiect comun.

Citește și Rareș Bogdan a făcut anunțul: E dispus să candideze

Așa, să vină Rareș ca un "pompier atomic" de la Strasbourg și de la Bruxelles și să fie aruncat de unul singur într-o bătălie cu o "ciumă roz" care are rădăcini adânci în administrația bucureșteană mi se pare hazardat și nu foarte eficient. Mie mi se pare că e prea târziu și că nu a fost gândită formula asta încă de la început, pentru că dacă ar fi fost vizat Rareș Bogdan pentru cucerirea Bucureștiului din ghiarele frumos manichiurite ale doamnei Firea ar fi trebuit să fie deja altă configurație a filialelor", a declarat Oreste Teodorescu, potrivit PSNews.ro.

 

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Politică Vezi toate articolele
Crossuri parteneri