Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Orban, despre atacarea la CCR a legii carantinei: „Un atac împotriva drepturilor fundamentale”
WhatsApp
Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, după ce Avocatul Poporului a atacat la CCR Legea carantinei, că „persistența asta” i se pare că este „un atac împotriva drepturilor fundamentale ale României”.
gov.ro

„Persistența asta în a ataca legi fundamentale care permit guvernului și autorităților sanitare să se lupte împotriva epidemiei mie îmi pare deja un atac împotriva drepturilor fundamentale ale României”, a declarat la începutul ședinței de guvern Ludovic Orban.

El a reamintit și de cele trei săptămâni de vid legislativ în privința carantinei și a izolării.

„După ce trei săptămâni nu am avut nicio posibilitate de a lua măsuri de tratare sub supraveghere medicală, de izolare sau carantinare a pacienților diagnosticați ca fiind pozitivi, mii de cetățeni, nu am avut posibilitatera de a lua nicio măsură pentru a putea izola persoanele de conctact ale feicărei persoane diagnosticate pozitiv, Avocatul Poporului recidivează și atacă și o lege adoptată de Parlament în urma deciziei CCR, la sesizarea tot a Avocatului Poporului. Deja lucrurile se îndreaptă într-o direcție pe care nu o înțeleg”, a adăugat șeful Executivului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel