Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Orban: Când DNA a solicitat începerea urmării penale, aţi făcut zid în jurul colegilor voştri
WhatsApp
Premierul Ludovic Orban a participat, azi, la dezbaterea pe tema achiziţiilor făcute de Unifarm în contextul pandemiei de COVID-19, în Camera Deputaţilor.  

„(...) Eu nu am nimic contra institutiilor publice, eu am impotriva unor oameni care fac de ras institutile respective si care se comporta impotriva Constitutiei si atributiilor legale ale institutiilor si se comporta ca niste membri care raspund in continuare la comenzi politice, asa cum CCR a fortat demiterea lui Kovesi de la DNA.

(...)

Când DNA a solicitat începerea urmării penale, în 90% aţi făcut zid în jurul colegilor voştri, pentru ca să nu se deruleze anchetele penale. PNL din 2014 a votat sistematic, la vedere, în favoarea solicitărilor formulate de justiţie, pentru a nu crea un zid în jurul celor corupţi şi pentru a lăsa justiţia să-şi desfăşoare procedurile fireşti de anchetare pe principiul că nimeni nu e mai presus de justiţie. Şi am făcut  lucrul ăsta şi în cazurile unor colegi de-ai nostru pentru care a continuat urmărirea penala. In timp  ce eşuat colegi de ai dvs pentru care nu s-a putut realiza cercetarea penala, pentru ca majoritatea PSD a reuzat sa-şi dea acordul“, a spus premierul Orban

„Să-ţi întemeiezi o acuzaţie pe o prezumţie scoasă din ziar, care nu are niciun fel de legătură cu realitatea, mi se pare jenant pentru nişte lideri politici care vor să dobândească încredea cetăţenilor“, a mai spus Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel