Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Olanda: Muncitor ROMÂN, bătut cu bestialitate de colegi: „Unul m-a ținut, ceilalți mi-au dat în cap“
WhatsApp
Un bărbat a fost rănit, sâmbătă seară, când se afla într-o locuinţă din oraşul Beneden-Leeuwen (Olanda). Potrivit poliţiştilor, acesta este un sezonier român, Dorin Marcu. Românul a povestit că a fost bătut de trei compatrioți.  

Potrivit lui Marcu, conflictul a pornit de la faptul că în casă locuiau mai multe persoane, iar riscul de infectare cu noul coronavirus era  mare. 

Muncitorul agresat, în vârstă de 42 de ani, locuiește cu mai mulţi conaționali într-o casă pe Beatrixstraat. "Sâmbătă seara am vorbit cu proprietarul locuinţei, căruia i-am spus că sunt prea multe persoane în casă. Prin urmare, riscul de infecție cu noul coronavirus era mare. Proprietarul mi-a spus că două persoane trebuie să plece din casă. Deoarece eu vorbesc limba germană, le-am zis să plece“, a relatat el. Când două persoane au fost date afară din casă, românii rămași s-au supărat pe Marcu, scrie gelderlander.nl

„M-au întrebat de ce am făcut-o. Unul m-a ținut, iar ceilalți m-au lovit în cap“, povesteşte bărbatul. Motivul a fost, probabil, acela că ar fi trebuit să contribuie fiecare cu  o sumă mai mare pentru chirie.

Marcu a fost internat în spital, ulterior s-a întors acasă. Românii lucrau ca sortatori la o companie de reciclare a deșeurilor. Potrivit lui Marcu, poliţia nu a arestat pe nimeni în acest caz.

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel