Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Olanda. Decizie de ultimă oră privind zborurile dinspre România cu muncitori români
WhatsApp
Compania Wizzair a oprit zborurile din România pe aeroportul Eindhoven din Olanda până pe 18 aprilie.

Sute de muncitori sezonieri români au ajuns, zilele acestea, din România și Bulgaria, către Olanda, pentru a lucra în agricultură. Wizz Air plnificase zboruri către Eindhoven, Olanda pentru sute de lucrători sezonieri din România pe aeroportul săptămâna viitoare. Cu toate acestea, interdicția guvernului român de a mai zbura către Eindhoven a pus capăt transportului aerian.

Operatorul privat Wizz Air a anunțat însă anularea zborurilor din Europa de Est către Eindhoven, Olanda, pentru pasagerii români și din alte țări est-europene, potrivit studio040.nl.

În ultimele zile, sute de migranți ai forței de muncă din Europa de Est au debarcat pe aeroportul Eindhoven. Este vorba despre muncitori sezonieri din domeniul agriculturii, veniți să culeagă căpșuni sau sparanghel. Fotografiile cu grupurile de oameni înghesuiți, care nu păstrează distanțarea socială minimă de 1,5 metri prevăzută pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus a dus la un val de indignare în mediul online, potrivit gfactueel.nl. 

În săptămâna 6 aprilie - 12 aprilie, companiile aeriene WizzAir și Ryanair vor păstra accesibile unele destinații din Bulgaria, Ungaria și Regatul Unit până la o notificare ulterioară. Se aplică condițiile de intrare și ieșire, care pot diferi în funcție de fiecare țară. Aeroportul Eindhoven le recomandă călătorilor să consulte cu atenție site-ul companiei aeriene în cazul în care apar unele modificări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel