Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oana Pellea, despre mesajul Papei Francisc, la Șumuleu Ciuc: "Vorbește despre iubire, nu despre frică, nu despre bani"
WhatsApp
Vorbele rostite de Papa Francisc la slujbele oficiate până acum au ajuns la sufeltul actriţei oana Pellea, care s-a declarat impresionată de mesajele Suveranului Pontif, dar şi de simplitatea acestuia.

"Un adevărat om a lui Dumnezeu, un adevărat slujitor a lui Dumnezeu vorbește doar despre Iubire...nu despre frică! Despre bucurie, nu despre pedeapsa. Despre împreună, nu despre separare! E smerit, nu arogant! Un adevărat slujitor a lui Dumnezeu Dăruiește și le cere credincioșilor să dăruiască IUBIRE, nu bani! Papa Francisc", a scris Oana Pellea pe contul său de Facebook, după slujba oficiată de Suveranul Pontif la Şumuleu Ciuc, în cea de-a doua zi a vizitei sale în România.

Nu este primul mesaj admirativ al actriţei la adresa Papei Francisc. Ieri, Oana Pellea a participat la slujba de la Catedrala Romano-Catolică "Sfântul Iosif" din Bucureşti, apoi a postat câteva rânduri despre simplitatea şi smerenia Papei în faţa enoriaşilor veniţi să îl asculte.

"Papa Francisc are capacitatea de a se șterge ca personalitate… nu e nimic spectaculos la el, dar strălucește și uimește prin Smerenie! A te șterge ca persoană… a dispărea ca personalitate… mi se pare cea mai excepțională dovadă de smerenie față de Domnul! Sunt fericită și mulțumesc bunului Dumnezeu că am asistat la slujba celebrată de Papa Francisc. "Goleste te de tine ...ca sa aiba unde sa intre Dumnezeu" Petre Tutea...cam despre asta e vorba...", a mai sscris Oana Pellea pe pagina sa de socializare.

Vezi, mai jos, videoclipul postat de actriţă de la slujba oficiată la Catedrala "Sfântul Iosif":

 

Sursa: Oana Pellea / Facebook

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Cultura Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel