Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Oamenii lui Dragnea revin la butoanele PSD! ACLAMAȚII pentru Dăncilă: „De aia are şi corpul ăsta frumos... elegant, siluetă”
WhatsApp
Oamenii lui Liviu Dragnea, traşi pe tuşă de Viorica Dăncilă, revin în prim plan. Fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu, devenit persona non grata după arestarea lui Dragnea, anunţă că el şi Olguţa Vasilescu pot fi găsiţi zi de zi la partid. Olguţa Vasilescu, apropiată de fostul lider PSD, a fost numită şefa echipei de campanie care promite să o ducă pe Dăncilă la Cotroceni.

Codrin Ştefănescu prinde viaţă. Tras pe linie moartă de noul lider al PSD Viorica Dăncilă, Ştefănescu anunţă că poate fi găsit în fiecare zi la partid. Codrin Ştefănescu anunţă că e alături de şefa de campaniei a Vioricăi Dăncilă, Olguţa Vasilescu, şi că o susţine până la capăt.

PSD intră în cursă pentru Cotroceni cu un candidat despre care spune că are „un corp frumos şi elegant". Aşa au vorbit liderii PSD reuniţi la Constanţa despre Viorica Dăncilă.

„Aţi văzut-o pe doamna preşedinte (Dăncilă n.r.) jucând tenis de masă. I-a bătut pe toţi. Dar ce nu ştiaţi, şi dau din casă, doamna preşedinte a fost înotătoare de performanţă, de aia are şi corpul ăsta frumos, aţi văzut aşa... elegant, siluetă... Băi, fraţilor, comparăm noi o femeie destoinică, cinstită, onestă (frumoasă, se aude din sala) cu un adormit (papagal, se aude din sală)?”, a spus Nicolae Moga, senator PSD.

Şi Mihai Fifor a avut cuvinte de laudă la adresa Vioricăi Dăncilă: „Un om care nu a dat un pas înapoi, indiferent de unde a venit glonţul a muncit şi a tras şi de fiecare dată când am întrebat-o: 'Mai puteţi, doamna preşedinte', a spus: "Da".”

Osanalele nu s-au oprit aici. Primarul Constanţei a numit-o pe Viorica Dăncilă cea mai puternică femeie din politica românească: „În momentul de faţă nu cred că este cea mai puternică femeie din politica românească, cred că este şi printre cei mai puternici bărbaţi din politica românească”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel