O româncă și-a ascuns copilul în portbagaj pentru a-l duce în Spania
Autor: Liviu Ludovic pe 22 ian 2020, 11:37 | Social

Foto ILUSTRATIV

Un copil de 13 ani a fost găsit de polițiștii de frontieră de la Nădlac sub o pătură, în portbagajul mașinii, ascuns de mama sa, care a vrut să ajungă cu băiatul în Spania, însă nu avea documente legale pentru a scoate minorul din țară. 

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Poliție de Frontieră, poliţiştii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, din judeţul Arad au depistat o femeie, cetăţean român, care a încercat să-şi scoată ilegal din ţară fiul în vârstă de 13 ani, ascuns în portbagajul unui autoturism.

Copilul era ascuns sub o pătură, în portbagajul autoturismului.

„În urma verificărilor s-a stabilit că persoana ascunsă este un cetăţean român în vârstă de 13 de ani şi este fiul pasagerei. Mama minorului a declarat că dorea să ajungă în Spania împreună cu fiul ei şi a recurs la această metodă deoarece nu deţinea document de călătorie valabil pentru minor şi procură notarială din partea tatălui pentru a putea călători în străinătate", se arată în comunicatul citat de Mediafax.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru participaţie improprie la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie dispuse măsurile legale.

Te-ar putea interesa și ....
Social Vezi toate articolele
Crossuri parteneri