O româncă de 19 ani a reușit să își parcheze mașina pe...CASĂ. Cascadoria care a lăsat Internetul cu gura căscată
Autor: Nicoleta Nicolau pe 4 dec 2019, 10:29 | Inedit

sursa: ZCH.ro

O şoferiţă româncă de 19 ani a reușit o parcare...perpendiculară. Nu se știe prin ce manevre, ea a izbutit să urce maşina vertical pe gardul unei case.

Autoritățile încă incearcă să își dea seama cum anume a reușit tânăra să ajungă cu mașina în poziție verticală, cu bordul în jos. Tânăra s-a oprit cu mașina perpendicular pe gardul unei case din localitatea Rediu.

Accidentul s-a produs după o curbă ușoară la stânga unde fata, posesoarea permisului auto de nici jumătate de an, n-a mai reușit să controleze mașina. Mai întâi s-a izbit de un cap de podeț, iar de acolo a fost aruncată pe gard.  Impactul a fost destul de puternic, fata s-a lovit la cap și și-a pierdut cunoștința. Alcoolemia va fi stabilită la spital.

„În urma cercetărilor, polițiștii au deschis dosar penal de vătămare corporală din culpă“ a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Accidentul s-a produs în seara de 3 decembrie, iar tânăra a fost rănită și dusă la spital cu ambulanța. Pompierii au intervenit pentru a o scoate din mașină, apoi au dat jos mașina de pe gard.

Inedit Vezi toate articolele
Crossuri parteneri