Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O româncă a fost ucisă și aruncată în toaletă: „A tăiat-o în două bucăţi şi a aruncat-o în WC”
WhatsApp
Crimă comisă cu un sadism de neînchipuit, în judeţul Vaslui. Trupul unei femei în vârstă de 83 de ani a fost găsit în toaleta din curtea casei în care locuia.
Foto ILUSTRATIV

Principalul suspect este un bărbat de 61 de ani, rudă prin alianţă cu bătrâna.

Omul este cunsocut cu afecţiuni psihice şi, în cursul nopţii, a fost internat pentru a fi supus unei expertize medicale.

 

Întrebat ce face mătuşa sa, suspectul a spus calm că a omorât-o 

 

Scene şocante s-au derulat aseară în localitatea Satu Nou din judeţul Vaslui. Întrebat de un vecin ce face mătuşa sa, suspectul a spus calm că a omorât-o şi a aruncat-o în toaleta unei case din apropiere. Îngrozit, omul a sunat la 112.

„A venit acea femeie la el şi pur şi simplu a vrut să intre în cameră şi nu i-a dat voie, a omorât-o, a tăiat-o. O fi dat în ea. A tăiat-o în două bucăţi şi a aruncat-o în WC. Era foarte bătrână şi nu avea putere să se apere în privinţa lui”, povestește un localnic, potrivit Știrile PRO TV.

„Echipajul cu medic ajuns la faţa locului a găsit pacienta decedată cu leziuni incompatibile cu viaţa. Autorul este nepotul victimei, cunoscut cu probleme psihice”, a declarat dr. Dan Ungureanu, SAJ Vaslui.

 

„Ne pare rău, ne-a îngrozit”

 

După ce şi-a vândut casa, bătrâna locuia la rude. Recent, se mutase în locuinţa unui ginere, cumnat cu autorul. Se pare că bărbatul în vârstă de 61 de ani nu suporta ideea ca femeia să stea în casa familiei sale, însă nimeni nu a bănuit că se va ajunge la un asemenea final tragic.

„Stătea la o soră de-a ei, a stat şi la mine, şi-a vândut casa. Umbla de colo-colo. Acum stătea la cumnatul meu aici. E ceva de nu ne închipuim, nu ne vine să credem”, a povestit nora victimei.

Întreaga comunitate este şocată de cele întâmplate, mai ales că agresorul nu era un om violent.

„Nu ne aşteptam la aşa ceva, un copil dacă aruncă o piatră după el, se speria şi fugea, dar aşa, o fi avut ciudă pe ea, nu ştiu”, susține un localnic.

„Ne pare rău, ne-a îngrozit. Ea trebuia să moară de bătrâneţe, nu aşa, în chin şi durerea asta”, mai adaugă altul.

Cazul a fost preluat de poliţie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel