Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O prezentatoare Digi24 rupe colaborarea cu postul TV. Cine a convins-o să se lase de televiziune
WhatsApp
Unul dintre cei mai vechi jurnalişti Digi 24 a anunţat încheierea colaborării cu postul de televiziune.
sursa foto: Facebook

Este vorba despre Alina Manolache, reporter politic şi moderator al emisiunii "24/7" şi "Cap limpede", realizat în colaborare cu gazetarul Cristian Tudor Popescu.

Aceasta a dezvăluit că va face parte din echipa de jurnalişti de investigaţie coordonată de Cătălin Tolontan, la ziarul Libertatea.

"Anul acesta incepe cu o schimbare. Am incheiat colaborarea de mai bine de 7 ani cu Digi24. A fost un proiect frumos, care mi-a adus multe satisfactii, dar am simtit ca este momentul sa merg mai departe. Nu o sa spun, ca la Oscar, cui multumesc, dar sunt si au fost acolo, de-a lungul timpului, oameni extraordinari.

Sunt recunoscatoare pentru oportunitatile avute la Digi si consider ca am incheiat frumos o etapa din viata mea dedicata televiziunii, o etapa ce a durat mai bine de 16 ani.

Acum incep un capitol nou si provocator. De luni, o sa ma alatur echipei Libertatea si o sa lucrez, in principal, in Departamentul de Investigatii, coordonat de Catalin Tolontan. Este o onoare sa fiu primita in echipa care a realizat foarte multe dintre cele mai bune anchete din Romania, cu impact mare asupra societatii.

Nu am pierdut deloc entuziasmul de inceput al meseriei si cred ca jurnalismul de investigatie poate schimba sisteme, poate demasca impostura si ilegalitatile. Sunt din nou aproape incepator in aceasta noua latura a meseriei si entuziasmul este asemanator cu cel din prima zi in care am intrat intr-o redactie. Ne revedem de luni! Aceeasi Alina Manolache, un alt drum insa", a scris jurnalista, pe pagina sa de socializare. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel