Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O femeie din Canada, amendată de poliție pentru că și-a plimbat soțul în lesă în orele de carantină. "Am ieșit cu câinele în jurul casei"
WhatsApp
Un cuplu din Canada a fost amendat pentru că încălca regulile carantinei de noapte. Cuplul a fost surprins în timp ce bărbatul era plimbat în lesă de soţia sa, transmite BBC, preluat de Mediafax. 

Femeia le-a spus poliţiştilor că ea doar a ieşit să îşi plimbe câinele, în jurul casei, conform regulilor impuse în oraşul Sherbrooke, Quebec, unde în intervalul 20:00- 05:00 circulaţia este interzisă, cu mici excepţii. Plimbarea câinelui este unul dintre singurele motive acceptate pentru a părăsi locuinţa în intervalul 20:00-05:00.

Cuplul a fost surprins de poliţişti în jurul orei 21:00. Intrebată de poliţişti care este motivul pentru care au părăsit domiciliul, femeia a refuzat să coopereze cu poliţia, conform celor de la secţia din Sherbrooke. Cei doi au fost amendaţi cu aproximativ 2.400 de dolari.

Canada a înregistrat o creştere a cazurilor COVID-19, ajungând, în total, la 670.000 de cazuri.

Luni, premierul din Quebec, François Legault, i-a rugat pe toţi locuitorii oraşului să respecte regulile de distanţare socială şi carantina de noapte, pentru că spitalele deja sunt în colaps, din cauza numărului mare de pacienţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel