Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O angajată a Penitenciarului Târgu-Jiu, autoizolată din cauza coronavirusului
WhatsApp
O angajată a Penitenciarului Târgu-Jiu a decis să se autoizoleze pentru 14 zile la domiciliu, după ce o vecină a ei a interacționat cu italianul confirmat cu noul coronavirus, în timpul vizitei pe care acesta a făcut-o în România.

Reprezentanții Penitenciarului Târgu-Jiu au declarat că un angajat al instituției a decis să se izoleze la domiciliu.

„Avem o singură persoană, un cadru al Penitenciarului, care se află în autoizolare voluntară la domiciliu. Probabil, în momentul în care a avut ceva suspiciuni, s-a prezentat la DSP și acolo s-a luat această măsură a autoizolării voluntare la domiciliu. În niciun caz nu este vorba de un contact direct cu una dintre cele două persoane, ori italianul care a tranzitat Gorjul, ori persoana care este internată acum la Matei Balș, deci nu a fost contact direct", a declarat Lavinia Lupu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Târgu-Jiu.

Potrivit unor surse locale, este vorba de o femeie, unul dintre psihologii Penitenciarului. Aceasta nu prezintă simptome, dar s-a autoizolat după ce, vecina sa, din localitatea Drăguțești, angajată a primăriei din localitate, a interacționat cu italianul infectat cu noul coronavirus, susțin sursele citate de Mediafax.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel