Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
O adolescentă din Tulcea a sărit de la etaj, după ce un apartament a luat foc. Alți doi români, intoxicați cu fum
WhatsApp
Speriată de incendiul, care a izbucnit, miercuri seara, 27 octombrie, într-un apartament din municipiul Tulcea, o fată de aproximativ 15 ani a sărit de la etaj. Adolescenta a fost găsită conştientă de forţele de intervenţie, cu mai multe traumatisme. Alte două persoane au fost duse la spital, după ce s-au intoxicat cu fum.
O adolescentă din Tulcea a sărit de la etaj, după ce un apartament a luat foc

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un incendiu anunţat prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112, în jurul orei 21:35, la un bloc situat pe pe strada Eternităţii din municipiul Tulcea.

Acolo s-au deplasat cinci echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea, precum şi o ambulanţă SAJ.

"Incendiul a izbucnit la un apartament situat la etajul patru şi se manifesta generalizat într-un dormitor al imobilului. La sosirea forţelor de intervenţie, în exteriorul blocului a fost găsită o persoană de sex feminin de aproximativ 15 ani, conştientă, ce prezenta multiple traumatisme (în urma căderii de la înălţime). Aceasta a fost preluată de ambulanţa SAJ tip C şi transportată la UPU Tulcea. De asemenea, au fost transportate la spital încă două persoane, ce s-au autoevacuat din apartament, intoxicate cu fum", au transmis reprezentanţii ISU Tulcea. Pompierii au reuşit să stingă focul în aproximativ jumătate de oră şi au împiedicat flăcările să se extindă la restul locuinţei.

 

 

 

Alți doi români au fost găsiți carbonizați. Cei doi au băut și nu au simțit când au luat foc

 

Doi bărbați, dintr-o comună din județul Bacău, au fost găsiți carbonizați, miercuri dimineață, într-o casă distrusă de flăcări.

Potrivit autorităților, un scurtcircuit ar fi declanșat incendiul, iar polițiștii au demarat deja o anchetă pentru a identifica împrejurările în care au murit cei doi. Alarma a fost dată de un vecin care a sunat la numărul de urgență 112, când a observat că locuința vecinilor este cuprinsă de flăcări, potrivit ȘtirileProtv.

Intervenţia a fost una dificilă și s-a încheiat după patru ore. Din primele cercetări, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric. Totodată, proprietarul, în vârstă de 63 de ani, și un prieten au fost găsiți fără viață, printre dărâmături.

“În interior s-au găsit din nefericire trupurile carbonizate a doi bărbați de 63 și 64 de ani. În urmă cercetărilor s-a constatat că cel mai probabil incendiul s-a produs în urma unui scurtcircuit electric”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău, maiorul Andrei Grecu. Polițiștii au deschis și ei un dosar penal de cercetare pentru moarte suspectă, relatează Agerpres. "Incendiul este lichidat, a ars o anexă pe circa 10 metri pătraţi. În urma incendiului au rezultat două victime carbonizate, bărbaţi de 63 şi 64 ani", a adăugat maiorul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel