Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Noi destinații externe de pe Aeroportul din Bănie
WhatsApp
Orarul, destinațiile și tarifele se modifică din martie 2017.

Compania Wizz Air a anunţat alocarea celei de-a doua aeronave Airbus A320 bazei sale din Craiova. Aceasta va opera din martie 2017 trei rute noi spre Madrid în Spania, Köln în Germania şi Liverpool în Marea Britanie. Anunţul vine la puţin timp după anunțarea noilor destinații: Paris Beauvais şi Veneţia Treviso.

 

Spre Madrid se va zbura în fiecare zi de joi și duminică începând cu data de 26 martie 2017, la prețuri pornind de la 129 ron. Din 27 martie va intra în vigoare și programul de zbor spre Liverpool și Koln. Preturile pentru aceste destinatii incep de la 99 de ron iar zborurile vor fi efectuate in zilele de luni, miercuri și vineri spre Liverpool respectiv luni și vineri spre Koln.

 

Noua aeronavă reprezintă o investiție WIZZ în Craiova, de 98 de milioane de euro şi crează 36 de locuri de muncă în cadrul companiei, ceea ce face ca numărul angajaţilor direcţi să crească la 72. In urma noii investiții, compania Wizz Air oferă acum 10 rute cu tarife mai mici spre 5 ţări. Biletele sunt deja disponibile și pot fi rezervate pe wizzair.com incepand de la 99 RON.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Turism Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel