Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Nicuşor Dan, despre alegerile locale: "Partidele şi-au fixat 15 iulie pentru finalizarea negocierilor. Eu sunt optimist"
WhatsApp
Deputatul independent Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei, a afirmat că partidele de dreapta şi-au fixat ca termen data de 15 iulie pentru finalizarea negocierilor privind candidaţii la primăriile de sector şi s-a declarat optimist în acest caz.
nicusor_dan_conferinta

"Dacă această epidemie ne va lăsa şi vom face alegerile locale în 27 septembrie, data limită în care trebuie depuse liste şi candidaturi este undeva în jur de 10 august. Partidele şi-au fixat 15 iulie pentru finalizarea negocierilor, mai avem câteva zile. Eu sunt optimist", a spus Nicuşor Dan, duminică, într-o conferinţă de presă. 

"E de salutat faptul că la Primăria Capitalei avem un candidat unic din partea acestor patru partide şi în ceea ce priveşte programul cu care candidatul la Primăria Generală şi candidaţii la Consiliul General merg împreună există o maximă compatibilitate. Sondajele spun că aceste partide vor avea undeva la 60% în Consiliul General. Pe această chestiune sunt foarte optimist. Pe cealaltă chestiune sunt, de asemenea, optimist", a mai adăugat Nicuşor Dan, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel