Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Negoiţă, PLÂNGERE PENALĂ împotriva foştilor primari. ACUZAŢII GRAVE la adresa lui Traian Băsescu
WhatsApp
Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, s-a prezentat la Parchetul General, unde a depus o plângere penală legată de anumite retrocedări ilegale.

"Discutăm de două terenuri din parcul IOR, dar nu numai. Din nefericire, sunt multe astfel de situaţii, astfel de speţe în Sectorul 3, dar, din ce am înţeles, în tot Bucureştiul. (...) Trebuie ca instituţia la care mă adresez acum să identifice membrii acestei grupări organizate", a declarat Negoiţă, la intrarea în Parchetul General.

El a menţionat că Sectorul 3 a pierdut zeci de hectare şi a precizat că mai multe şcoli şi grădiniţe din această zonă administrativă şi-au pierdut spaţiile.

Primarul Sectorului 3 a spus că proprietarii au avut sprijin "masiv" din partea instituţiilor statului. În opinia lui Negoiţă, "această grupare organizată, acest grup infracţional" este vinovat de tot ce s-a întâmplat

Robert Negoiţă precizează că este vorba de foşti edili ai Capitalei.

"Foşti primari. Una dintre retrocedările celebre a fost semnată de domnul Băsescu, în ultima zi de mandat. Următoarea zi era deja la Cotroceni. Un teren semnificativ din zona IPR", a declarat Negoiţă în faţa Parchetului General, înainte de a depune plângerea penală. 

Citeşte şi: PREZIDENŢIALE. Negoiţă: "Şi Papa Francisc ar pierde dacă ar candida din partea PSD"

Întrebat de ce face aceste dezvăluiri acum, primarul Sectorului 3 a afirmat că abia acum a obţinut informaţii suficiente legate de acest subiect.

Citeşte şi: Negoiţă, după suspendarea din PSD: "PENIBIL. La întâlniri mănânci icre, o ciorbă, bei un păhărel, nu iei așa o decizie"

"Până acum nu am avut imaginea atât de completă. Permanent, mai ales de când am început să vorbim mai mult depsre aceste teme, au început să ajungă la mine informaţii şi sunt foarte nerăbdător, nu neapărat acum, când depun această sesizare penală, ci aştept cu multă nerăbdare să dau declaraţii în acest dosar", a mai spus edilul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel