Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Negaționist Covid, amendat după câteva fotografii cu „spitalul gol”
WhatsApp
Un negaționist Covid, Hannah Dean, a fost amendat 200 de lire sterline pentru fotografiile „spitalului gol”.

Hannah Dean, în vârstă de 30 de ani, a vizitat spitale din sud-estul Angliei ca parte a unei campanii de socializare împotriva restricțiilor coronavirusului.

Negaționistul de la Portsmouth a postat imagini cu coridoare aparent liniștite ale spitalului Queen Alexandra din orașul său natal, scriind: „Spitalul este cel mai liniștit pe care l-am văzut vreodată! M-am plimbat pe tot spitalul, inclusiv A&E! Știu că este greu să ne dăm peste cap, dar guvernul ne minte! Iar motivul pentru care ne mint ... este foarte deranjant!”

Tânăra de 30 de ani, care se descrie ca „jurnalistă înregistrată”, a distribuit, de asemenea, fotografii și videoclipuri în spitalul Southampton General, spitalul Princess Royal University de lângă Bromley, Kent și Spitalul St Richard din Chichester, West Sussex.

 

„Aceste acțiuni au provocat neliniște în comunitate”



Condamnând imaginile, Poliția din Portsmouth a spus într-o postare pe Facebook: „Unii dintre voi ați văzut rapoartele persoanelor care frecventează spitalele locale, făcând fotografii ale unor părți ale spitalului care nu se află pe prima linie în lupta împotriva Covid-19 și folosirea imaginilor pentru a sugera că spitalele nu sunt pline.

Aceste acțiuni au provocat neliniște în comunitate și au determinat o serie de apeluri către noi care raportează postările. Am identificat sursa postărilor și am emis astăzi o notificare de penalizare fixă ​​către persoana responsabilă în conformitate cu Regulamentul 2020 privind protecția sănătății”.


 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel