Mormântul regretatei cântărețe Denisa Răducu, incendiat în totalitate. Omagiile părinților, mistuite de flăcări
Autor: Nicoleta Nicolau pe 3 ian 2020, 09:11 | Monden

Mormântul Denisei Răducu, regretata cântăreață de manele răpusă de boală acum doi ani și jumătate, a ars aproape în întregime.

În a doua zi a Anului Nou,  cripta unde regretata cântăreață își doarme somnul de veci, a fost cuprinsă de flăcări. Totul ar fi plecat de la o candelă aprinsă,  iar focul s-a extins din cauza rafalelor de vânt, potrivit cancan.ro. Incendiul a fost stins după câteva zeci de minute, fiind observat de câțiva oameni aflați în cimitir, însă deja mistuise totul.

Cimitirul din Ștefănești unde odihnește trpupul Denisei Răducu, răpusă de cancer la doar 27 de ani. Ea a murit în zorii zilei de 23 iulie 2017, răpusă de o boală agresivă căreia nu i-a mai putut rezista. De atunci, cripta sa a devenit un fel de loc de pelerinaj, oameni care o îndrăgeau vin zilnic și îi aduceau diverse daruri și îi aprindeau lumănări sau candele.

Tatăl Denisei ridicase, în cimitir, un veritabil altar în care stau la loc de cinste lucrurile pe care aceasta le îndrăgea. Câțiva ursuleți de pluș, icoane, poze cu Denisa, dar și unul dintre CD-urile cântăreței au fost așezate în altarul ridicat de Emilian Răducu, tatăl fetei.

 

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Monden Vezi toate articolele
Crossuri parteneri