Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Morții de la Suceava, imagini sfâșietoare: Soția și copiii urlă neputincioși din poartă când tatăl lor este dus direct la groapă (video)
WhatsApp
Drame fără margini la Suceava. Familia lui Costică H., din satul Plopeni din Suceava, mort de coronavirus, asistă neputincioasă, din fața porții casei lor, cum dricul cu trupul neînsuflețit al tatălui lor este dus direct la groapă.

Oamenii nu își pot plânge morții și asistă, neputincioși, cum aceștia sunt duși direct la groapă, fără a-și putea lua rămas-bun. Convoiul funerar trece, în grabă, prin fața casei, lăsând în urmă lacrimi, durere și neputință.

„In jud. Suceava oamenii isi plang mortii. In satul Plopeni, familia lui Costică Hlade, are voie doar sa priveasca din poartă cum tatăl lor trece fără insufleţire cu masina de la pompe funebre prin fata casei.

A fost adus de la spitalul judetean din Suceava pana la cimitirul din sat unde a fost ingropat. Trecand prin fata casei, sotia il jeleste pe cel cu care si-a impartit bucuriile si necazurile in viata. Era un om respectat in sat, dar si de catre membri comunitatii penticostale din care facea parte.

A fost infectat cu virusul COVID 19.

Dotarea necorespunzatoare si lipsa personalului din spital au dus la situatii tot mai grele pentru suceveni“, scrie preotul ortodox Eftimie Mitra pe pagina sa de Facebook, la clipul video postat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel