Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Moise Guran: „Nu o să am salariu de la USR”
WhatsApp
Fostul jurnalist Moise Guran a declarat la Digi24 că nu va avea salariu de la USR și că intenționează să trăiască din rezervele acumulate până acum.

„Nu sunt bogat, am niște rezerve din care pot trăi ceva timp. Când nu mai am bani, ma angajez și eu, ca orice om, îmi caut o slujbă", a declarat Moise Guran.

Jurnalistul intrat în politică a declarat că acest lucru se va întâmpla „vreun an, poate mai mult, în funcție de cheltuieli".

Moise Guran a spus că în politică intenționează să „negocieze lucruri".

„Sunt un idealist care a ales un partid de idealiști și care vor să schimbe lumea venind cu un mod cu totul diferit de a face politică. (...) Am idei și persuasiune", spune Moise Guran.

 

Moise Guran: „Eu le-am cerut un singur lucru”

 

Legat de cum a intrat în politică, fostul jurnalist povestește:

„M-a sunat Dan Barna, m-a sunat și Dacian Cioloș, mi-au explicat niște lucruri, mi-au făcut o propunere. Răspunsul meu a fost: Vorbiți în primul rând în partidele voastre pentru că s-ar putea să aveți o opoziție față de mine. Partidele USR și PLUS au primit bine propunerea asta. S-a făcut birou național. Eu am făcut declarațiile respective după biroul național.

Mi-au pus întrebări, de ce vreau să fac asta, cum am putea lucra împreună. Eu le-am cerut un singur lucru: să spună foarte clar că aceste partide vor fuziona, iar până atunci ei se vor comporta ca un singur partid. Pentru că niciun PNL care să facă singur guvernare nu e lipsit de pericole", explică Moise Guran.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel