Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Miss Badante 2021, Italia. Româncele sunt aşteptate să-şi arate frumusețea, talentul și povestea. Probe, premii și toate detaliile concursului
WhatsApp
Miss Badante 2021 va avea loc în acest an pe 20 iunie la Roma, Italia. Cea de-a VII-a ediție a competiției este dedicată majoritatea femeilor române care lucrează în Italia în domeniul îngrijirii de pensionari. 
Miss Badante 2021, Italia. Româncele sunt aşteptate să-şi arate frumusețea, talentul și povestea. Probe, premii și toate detaliile concursului

Organizatorul evenimentului este Asociația „Lika Events”, președinta Elena Rodica Rotaru, designer și organizator de evenimente. Pentru prima dată, competiția este deschisă participanților de toate naționalitățile. Astfel, femeile din România, Bulgaria, Polonia, Ucraina, Filipine etc. sunt invitate să participe.

Evenimentul va avea loc la restaurantul românesc „Las Vegas” din Civita Castellana, lângă Roma, între orele 12:00 și 17:30.

Competiția, ajunsă la cea de-a VII-a ediție, s-a consolidat în ultimii ani ca un eveniment de succes, menit să pună în valoare femeile, românce și alte naționalități, care în Italia au grijă de persoanele în vârstă, copii sau persoane cu dizabilități, numite, poate în mod necorespunzător, îngrijitori. Prin munca lor în familiile italiene, ele reușesc să joace un rol fundamental în contextul societății în ansamblu.

 

Miss Badante 2021, probe

 

Competiția va avea loc urmând un traseu de trei probe. Prima probă va fi prezentarea concurenților în costum tradițional românesc (celebra IE, cămașa românească) sau costum tradițional al regiunilor de origine ale concurenților. Apoi, fiecare dintre ele vor răspunde la întrebările juriului. Al doilea test va fi o paradă în rochii de seară.

A treia și ultima probă va fi cea artistică, de talent și de cultură generală: concurenții vor putea prezenta un moment de muzică, dans, poezie sau teatru.

 

Miss Badante 2021, premii

 

Juriul, format din personalități publice, jurnaliști, artiști, experți în modă și coafură, italieni și români, vor acorda patru premii.

Vor fi acordate trei premii. Mai mult, pentru prima dată va fi acordat premiul „Miss Badante WEB 2021”, la care vor putea participa femeile care lucrează în domeniul îngrijirii familiei, provenind din toată Italia.

Premiile, oferite de sponsori, constau în călătorii, tratamente de înfrumusețare, îmbrăcăminte, cosmetice și mâncare.

 

Prezentatori și oaspeți

 

Prezentatorii evenimentului: Elena Rodica Rotaru, împreună cu un invitat italian, actorul și solistul Jano Di Gennaro (Radio Everywhere). Vor fi momente artistice cu invitați români, invitatul de onoare Nae Leonard, însoțită de orchestră live.

Vrem ca evenimentul să aibă loc în deplină conformitate cu reglementările în domeniul sănătății în vigoare. În plus, va fi necesar un test anti-covid sau teste de vaccinare și kituri de testare rapidă vor fi disponibile la intrare.

O trupă Rai Geo va fi prezentă la eveniment, realizând un documentar despre viața îngrijitorilor români din Italia. Fragmente video și interviuri ale competiției vor fi trimise, de asemenea, presei și radiodifuzorilor de televiziune din România și Italia.

 

Despre concursul Miss Badante 2021

 

Concursul „Miss Badante” este un eveniment la care zeci de românce participă în fiecare an la Roma și nu numai. Evenimentul este o ocazie unică de a aduce în atenția publicului o categorie de femei care lucrează în condiții extrem de dificile, adesea departe de cei dragi.

Concurenții sunt adevărații protagoniști ai evenimentului și și-au descris participarea la edițiile trecute ca fiind unul dintre cele mai fericite momente din experiența lor de viață în Italia.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel