Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mirel Joacă-Bine, românul despre care se credea că fost ucis în timp ce ar fi jefuit o casă în Italia, este în viață și trăiește în Suedia: „Nu sunt eu”
WhatsApp
Surpriză de proporţii pentru criminaliştii italieni care anchetează moartea unui român, împuşcat în timp ce încerca să jefuiască o casă din provincia Frosinone.

Bărbatul despre care ei spun că a fost ucis trăieşte bine-merci în Suedia. Braşovean de origine, acesta spune că a fost victima unui furt de identitate.

Concret, hoţul împuşcat în timpul jafului se folosea de o carte de identitate pe care românul a pierdut-o în urmă cu mai mulţi ani.

„Eu sunt Mirel Joacă-Bine si persoana din Italia nu sunt eu”, a transmis Mirel Joacă-Bine, potrivit Știrile PRO TV.

Însoţit de câţiva complici, bărbatul despre care criminaliştii italieni spun că a fost ucis în timpul unui jaf petrecut acum două zile în localitatea Santopadre ar fi încercat să fure din locuinţa unui antreprenor local. Surprins în flagrant, hoţul a fost împuşcat mortal de proprietarul casei.

 

Rudele românului dau peste cap toată ancheta italienilor

 

Din actele de identitate descoperite la fața locului, carabinierii au aflat că hoţul ucis se numeşte Mirel Joaca-Bine, un român în vârstă 34 de ani, cu domiciliul în oraşul Braşov. Numai că, surpriză: la adresa indicată am găsit rudele bărbatului, care dau peste cap toată ancheta italienilor.

„El este fratele meu şi acesta este cel care se presupune că este persoana decedată care se cheamă Mirel Joacă-Bine. N-are nicio legătură, nici în clin nici în mânecă”, susține Monica Joacă-Bine, sora lui Mirel, conform sursei citate.

Într-adevăr, Mirel trăieşte de nouă ani în Suedia, unde şi-a luat casă, s-a căsătorit şi are doi copii. Acum 17 ani, când încă era în România, şi-a pierdut buletinul. Bănuieşte că acela care l-a găsit i-a furat identitatea. Dovada sunt nenumăratele amenzi venite pe numele lui din Franţa şi Anglia.

„Mi-a venit o amendă că nu am plătit un pod pe o autostradă, apoi încă o amendă că m-a oprit poliţia în Franţa că am depăşit viteza cu 30 de km la oră şi mi-au dat amendă”, spune Mirel Joacă-Bine.

 

Mirel Joacă-Bine: „Chiar am rămas uimit, suprins”

 

Bărbatul a apelat de mai multe ori la poliţia română şi la cea suedeză pentru lămurirea situaţiei. Dar fără succes. De data aceasta însă, dată fiind gravitatea faptei, lucrurile se vor lămuri. Anchetatorii italieni sunt nevoiţi să afle adevărata identitate a hoţului împuşcat acum două zile.

„Nu ştiu ce să spun. Mulţi prieteni mi-au trimis pe Facebook, pe Messenger astăzi link unde să intru să văd şi chiar am rămas uimit, suprins”, a mai spus Mirel Joacă-Bine.

Întrebată ce ştie despre persoana care a fost împuşcată în italia, Monica Joacă-Bine, sora lui Mirel a susținut că nu ştie nimic, „nici n-o cunoaştem, e prima dată când o vedem...”

Anchetatorii italieni ar putea afla indicii despre adevărata identitate a bărbatului ucis de la complicii jafului. Numai că aceştia au scăpat cu fuga, iar carabinierii nu i-au prins încă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel