Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mircea Badea despre condamnările din dosarul Colectiv: „Tot Universul e vinovat...“
WhatsApp
După condamnările la închisoare dictate de Tribunalul București în dosarul Colectiv, Mircea Badea a avut o reacție ciudată pe pagina sa de Facebook, arătându-se surprins că el nu a fost „condamnat“.

Mircea Badea, realizatorul Antena 3, postare surprinzătoare după condamnările dictate în dosarul Colectiv. „Aflu cu surprindere ca eu nu am fost condamnat in cazul Colectiv. Ciudat. Cred ca a fost o scapare. Practic tot universul e vinovat ca au dat unii cu artificii intr-o hala industriala transformata firesc/normal/rational in club“, a scris Mircea Badea pe pagina sa de Facebook.

Astăzi, Tribunalul bucurești s-a pronunțat, în primă instanță, în Dosarul Colectiv. Fostul primar al Primăriei Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a fost condamnat, luni, la opt ani și șase luni, iar cei trei patroni ai clubului au primit câte 11 ani și opt luni de închisoare cu executare, în dosarul „Colectiv”, pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare.

Citește și:  Sentință în Dosarul Colectiv: Fostul primar Piedone - 8 ani şi 6 luni de închisoare. 11 ani și 8 luni pentru patronii clubului

De asemenea, Tribunalul Bucureşti a decis condamnarea celor trei patroni ai clubului Colectiv - Alin George Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu - la câte 11 ani şi 8 luni închisoare în dosarul privind tragedia în urma căreia au decedat 64 de persoane. Decizia tribunalului nu este definitivă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel