Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Minunăția din România accesul este INTERZIS după ora 11.00. SCANDAL imens, zilnic, atunci când oamenii văd că e închis
WhatsApp
Există un loc din România, unde accesul vizitatorilor este permis doar până la ora 11.00. După aceea turiștii pur și simplu nu mai au ce vedea.
romania_munte

La sanctuarul de la Zărneşti găsiți peste 100 de urși salvați de la o viață de coșmar, plină de abuzuri. Au trăit ani întregi în cuști minuscule, prizonieri între gratii ruginite și cu ciment sub tălpi, în loc iarbă.

Până să ajungă la sanctuarul de la Zărneşti, unii nici nu știau cum e să se cațere într-un copac, să se ascundă de soare în zilele caniculare, sau să se bucure de o apă suficient de adâncă pentru o bălăceală. Foarte mulți erau ținuți în cuști pe terasele restaurantelor, hotelurilor, pensiunilor, lângă cabane sau benzinării, ca atracție turistică. Au existat și cazuri de “dragoste nemăsurată” a unora care, în loc să îi lase să trăiască în mediul lor natural, au preferat să îi țină după gratii. Sanctuarul de urși de la Zărnești dispune de 69 de hectare de pădure de stejar.

Care este motivul pentru care locul este deschis vizitelor doar până la ora 11.00 și cât costă un bilet de acces, precum și pentru ce sunt folosiți banii astfel obținuți, citiți în continuare pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Turism Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel