Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ministrul Tineretului şi Sportului, implicat într-un accident. Acuzaţii de muşamalizare
WhatsApp
Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, este acuzat de muşamalizarea accidentului în care a fost implicat şi că ar fi fost la volanul maşinii.
Eduard Novak (sursa foto: Facebook)

"Au adus-o, nu au mai pe locul ministurlui de afară, au ascuns-o în garaj", a delcarat Landy Nagy, lider Sindicat Naţional de Sport şi Tineret, pentru Antena 3.

Un articol apărut luni seara pe site-ul Sindicatului Național Sport și Tineret (SNST) susține că ministrul Eduard Novak ar fi fost implicat într-un accident rutier, în timp ce se deplasa, duminică, între Bacău și Buzău, la volanul autoturismului de serviciu aflându-se chiar oficialul român.

„Ministrul Eduard Novak a fost implicat într-un accident auto ieri (n.r. duminică), 13 iunie 2021, pe șosea, în apropiere de Buzău. Sursele noastre ne-au relatat că mașina ministerului a fost prinsă într-un carambol pe șosea, când se întorcea de la Bacău. În condițiile unui trafic aglomerat, pe carosabilul plin de apă, a fost de ajuns un moment de neatenție pentru ca mai multe mașini să se tamponeze, a fost un accident în lanț, iar una dintre mașini a fost cea a Ministerului Tineretului și Sportului.”, se susține în informarea apărută pe snst.ro.

În weekendul trecut, sportivul Eduard Novak a participat la o competiție de ciclism – Turul Colinelor Bacău, competiție defășurată în 2 etape:

Sâmbătă, 12 iunie – proba de Criterium în centrul Bacăului, pe un traseu de 2 km.
Duminică, 13 iunie – proba de Fond de 100 km.

SNTS se întreabă oare câți sportivi din România se deplasează la competiții cu mașini de lux, pe banii statului român?

Conform informațiilor deținute de snst.ro, în momentul accidentului la volanul autoturismului se afla ministrul Novak, în timp ce șoferul era în dreapta. Aceași sursă susține că la locul accidentului nu au fost întocmite documentele necesare impuse de lege.

SNST mai afirmă că în cursul zilei de luni, autoturismul de serviciu al ministrului a fost parcat ascuns în parcarea subterană a MTS și nu afară, pe locul rezervat.

„Nu este clar dacă ulterior a fost făcută procedura necesară reparării mașinii, cine a declarat până la urmă accidentul și cine și-a asumat vina, șoferul sau ministrul?”, concluzionează autorii informării de pe snst.ro.

[citste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel