Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ministrul Justiţiei, despre pensionarea fostei șefe DIICOT la 48 de ani: E absolut anormal
WhatsApp
Este absolut anormal ca la o vârstă atât de fragedă să ieși la pensie, spune ministrul Justiției, Stelian Ion, întrebat despre situația fostei șefe DIICOT, Giorgiana Hosu, care se pensionează la 48 de ani.

„Ca ministru mă interesează ca legislația să fie una echilibrată, mă interesează să venim cu propuneri astfel încât magistrații să-și dorească să rămână cât mai mult în activitate. Este absolut anormal ca la o vârstă atât de fragedă să ieși la pensie”, spune ministrul Justiției, Stelian Ion, întrebat despre situația Giorgianei Hosu, care se pensionează la 48 de ani.

El spune că, dacă ar fi fost magistrat, ar mai avea câțiva ani până la pensie.

„Mă gândesc că peste câțiva ani, dacă aș fi fost magistrat, mi-aș fi putut depune și eu cererea de pensionare, ceea ce este peste imaginația mea. Nu mi-aș putea imagina vreodată o astfel de ipoteză”, conchide ministrul Justiției.

Fosta şefă DIICOT, Giorgiana Elena Hosu, se pensionează, începând cu data de 1 iulie, propunerea privind eliberarea din funcţie urmând să fie transmisă preşedintelui Klaus Iohannis.

Giorgiana Hosu are 48 de ani şi a fost şef DIICOT. Ea a demisionat în luna septembrie 2020, după ce soţul său a fost condamnat pentru corupţie. Hossu era în funcţie din februarie 2020, când a fost numită în funcţie de Klaus Iohannis, în ciuda avizului negativ dat de CSM. După demisia din funcţie, Hosu s-a transferat la Parchetul General.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel