Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Miliardarul Elon Musk, fondatorul TESLA, are ROMÂNIA în vizor - „De ce nu se VORBEȘTE mai mult despre asta?“
WhatsApp
Cunoscutul om de afaceri Elon Musk, cel care a fondat compania TESLA, are România din nou în vizor. Iată ce spune celebrul miliardar.

Cunoscutul om de afaceri Elon Musk a descoperit recent că România şi Ciad au steaguri asemănătoare. Şeful Tesla a avut o postare pe Twitter în care se arată uimit de acest lucru, deşi multe alte ţări au steaguri asemănătoare.

Miliardarul Elon Musk a fondat companii precum Tesla și SpaceX. El a postat pe Twitter o imagine în care apare drapelul României lângă cel al statului Ciad, fiind intrigat de faptul că cele două steaguri sunt aproape identice. ”De ce nu vorbeşte mai multă lume despre asta?”, a scris Elon Musk, contrariat, pe Twitter, în descrierea unei imagini în care apar cele două steaguri.

Postarea vine în contextul în care Tesla a anunțat luna trecută, tot pe Twitter, că are în vizor România și alte trei țări din regiune în lista statelor unde clienții își pot configura mașinile electrice și le pot apoi comanda online.

Întrebat în comentarii de omul de afaceri român Dragoș Stanca care sunt planurile companiei pentru regiune, Elon Musk a spus că speră ca Tesla să deschidă curând o reprezentanță în România. Potrivit informațiilor disponibile pe site-ul producătorului de mașini electrice, Tesla va instala trei stații de încărcare rapidă de 480 V — SuperCharger — pentru mașinile sale electrice în București, Craiova și Brăila. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Inedit Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel