Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mihai Mărgineanu sare în apărarea lui Dan Bittman: "Oile nu ascultă! Doar înjură"
WhatsApp
Dan Bittman are şi apărători în scandalul iscat în urma declaraţiilor sale controversate despre situaţia actuală, din pandemie. După ce mai multe persoane publice l-au contestat, apar şi voci care susţin punctul de vedere al artistului. Mihai Mărgineanu i-a dedicat o postare în care îl elogiază şi spune despre cei care l-au criticat că sunt nişte "oi".

"Oameni putini, restul populatie , spunea un regretat actor candva pe la mijlocul anilor 90.

Adica, ca sa inteleaga si conformistii anului 2020, sunt mult mai multe oi decat lupi . Si ca sa inteleaga si conformistii mai tari de cap ai anului 2020 , adica sunt foarte multi prosti si prea putini destepti in aceasta lume normala.

Totdeauna, desteptii au trait altfel decat turma , au fost liberi si s-au exprimat liber atunci cand au avut de spus ceva. Oile, in schimb,  au inventat politically corect.

Dan Bitman este un om liber, destept si vreti nu vreti, unul dintre marii artisti in viata ai poporului asta din care fac parte multe oi senile. Este un om destept, educat , a demonstrat tot ce era de demonstrat pe lumea asta . A fost rand pe rand student, absolvent, rocker si ne-rocker, prezentator de succes, om poltic si om de afaceri, tata a trei baieti  mari si frumosi si visul erotic al tuturor iubitelor noastre

Atunci cand un om ca Dan Bitman are ceva de spus , orice destept din Romania sau de aiurea, ar trebui sa asculte ca poate invata ceva.

In general, oile nu asculta. Ele doar injura si se enerveaza in fata televizorului!", a scris Mihai Mărgineanu, pe pagina sa de Facebook.

 

Declaraţiile care au dinamitat opinia publică

 

Reamintim că Dan Bittman a făcut declaraţii controversate privind pandemia de COVID-19. Cântăreţul consideră ca totul este o manipulare, iar numărul cazurilor ar fi inventat de către autorităţi.

Dan Bittman a mers până acolo încât a susținut că nu mai vrea să trăiască într-o lumea cu Covid-19. Cei care îl cunosc spun că lipsa concertelor și a activității sale de zi cu zi l-au adus în această sistuație frustrantă.

„E vorba și de sălile de spectacol, dacă atât de tare ne protejează masca, de ce nu îi lași să vină cu mască la concerte? Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Nu se poate așa ceva, este prea mult”, a mai spus Dan Bittman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel