Mihai Bendeac a avut coronavirus: „Eu, mama, tata, fratele, rude. În prima serie! Dureri EXTREM de puternice!“
Autor: Nicoleta Nicolau pe 16 mai 2020, 22:48 | Monden

Actorul Mihai Bendeac, juratul de la iUmor a fost infectat cu noul coronavirus! A avut simptome cumplite: „Am fost infectat la înmormântarea bunicului meu”, a mărturisit aceasta. El a luat virusul chiar din biserică.

Mihai Bendeac a dezvăluit, în cadrul ediției speciale „iUmor: Povești din carantină", că a fost infectat cu noul coronavirus. Juratul a descris simptomele pe care le-a experimentat timp de câteva zile.

La scurt timp după ce pătrunderea coronavirusului în România, bunicul juratului iUmor a încetat din viață. Câteva zile după înmormântare, o știre a dat alarma în familia Bendeac: „A apărut o știre conform căreia preoții, vânzătoarea de lumânări, diaconul, dascălul, toți erau pozitivi. Preotul care a fost la noi la înmormântare era deja în spital", a continuat Mihai Bendeac.

Virusul nu a iertat pe nimeni în familia juratului iUmor. Dacă fratele său a avut simptome ușoare, Mihai și părinții săi nu au fost la fel de norocoși.

„Eu, mama, tata, fratele, rude. În prima serie!", a dezvăluit Mihai Bendeac

 

„Pe ai mei i-a chinuit vreo opt sau nouă zile. Pe mine, timp de vreo 48 de ore. Ce m-a frapat este faptul că eram absolut normal și, în decurs de cinci minute, aveam toate simptomele: dureri foarte puternice musculare, EXTREM de puternice, o stare de oboseală și nu mai aveam absolut deloc gust și miros, motiv pentru care am și slăbit vreo trei kilograme în zilele alea", a povestit Mihai Bendeac pentru Antena 1.

Te-ar putea interesa și ....
Monden Vezi toate articolele
Crossuri parteneri