Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Microbuz cu români, impact mortal: Doi morți și trei răniți (FOTO - VIDEO)
WhatsApp
Accident extrem de grav produs astăzi pe Drumul Național 19, în localitatea Certeze. Potrivit informațiilor PresaSM, vorbim despre o coliziune frontală între un microbuz de transport persoane și un autoturism.
Microbuz cu români, impact mortal: Doi morți și trei răniți (FOTO - VIDEO). FOTO: captură presasm.ro

Au rezultat cinci victime, din care două persoane au rămas încarcerate, conform PresaSM. După ce au fost extrase de pompieri, forțele de intervenție și-au dat seama că nu au puls. Așa că s-a început imediat manevrele de resuscitare! Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut efectul scontat, fiind constatat decesul celor două victime. Alte trei victime au fost transportate în stare stabilă la spital.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale de prim-ajutor al celor de la SMURD și Serviciul Județean de Ambulanță, respectiv echipaje de descarcerare.

 

 

Ce spune Poliția

 

„Astăzi, în jurul orei 11.40, polițiștii rutieri negreșteni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN19, în localitatea Certeze. Din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că două autoturisme au intrat în coliziune frontală. Cele două autoturisme au fost conduse de către un tânăr, de 18 ani, din județul Maramureș și de către un bărbat, de 42 de ani, din Racsa.

In urma evenimentului rutier toate cele 5 persoane care se aflau în autoturismul condus de bărbatul, de 42 de ani, au avut nevoie de îngrijri medicale. Din păcate din cele 5 persoane rănite, 2 femei, de 60, respectiv 63 de ani, ambele din Racsa, au decedat. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative. Cercetările continuă de către polițiști în cadrul dosarului penal întocmit în cauză”, au transmis autoritățile.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel