Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Michèle Laroque, celebra actriță franceză de origine română, victima răpirii, în România: „În toiul nopții, un tip a venit printr-o fereastră“
WhatsApp
Michèle Laroque este actriță, regizor, producător, scriitor și umorist francez. Un lucru mai puțin cunoscut este că vedeta are origini românești. Mama ei, Doina Trandabur a fost o violonistă și dansatoare româncă, fugită din România în timpul regimului comunist. Michèle Laroque a povestit o întâmplare traumatizantă: cum a fost la un pas de a fi răpită în România când a venit să își cunoască bunicul.
Michèle Laroque, celebra actriță franceză de origine română, victima răpirii, în România: „În toiul nopții, un tip a venit printr-o fereastră“

Michèle Laroque este fiica Doinei Trandabur, dansatoare și violonistă româncă. Artista a fugit din dictatura comunistă a României sub conducerea lui Gheorghe Gheorghiu-Dej. Tatăl său, Claude Laroque, de naționalitate franceză, este dezvoltator imobiliar.

Actrița cu rădîcini românești a fost invitată, recent, în emisiunea „Touche“, unde a vorbit despre un eveniment traumatizant din viața sa: cum a fost la un pas de a fi răpită dn patul său, într-una din vizitele în România.

Michèle Laroque nu ezită să vorbească despre părinții ei în anumite interviuri. În ceea ce o privește pe mama sa, Doïna Trandabur, actrița îi va reproșa întotdeauna un lucru: când era elevă de liceu a fost spionată: "Mama mea, care era profesoară de fonetică engleză la universitate, a simțit că sunt în criză și, pentru a remedia situația, s-a angajat în liceul meu pentru a fi profesoara mea de engleză".

Michèle Laroque, experiență traumatizantă în România: „În toiul nopții, un tip a venit printr-o fereastră“

 

În ziua în care a pus piciorul în România, țara natală a mamei ei, actrița a trăit un episod traumatizant, după cum îi povestește lui Cyril Hanouna în emisiunea de joi, 6 mai. Actrița mărturisește că a fost victima unei tentative de răpire, în România.

„Mama mea a fugit, iar ei nu au apreciat delco asta. Când aveam șapte ani, m-am dus să-l întâlnesc pe bunicul meu, care era bolnav și voia să mă cunoască", a povestit actrița. Michèle Laroque a făcut călătoria doar cu tatăl ei, deoarece mama ei nu mai avea voie să pună piciorul în România.

Călătoria s-ar fi putut transforma într-o tragedie... „Dormeam în casa unui prieten de familie și, deodată, în toiul nopții, un tip a intrat pe fereastra de pe acoperiș, deasupra mea, a întins mâinile. Am țipat, au plecat", povestește actrița, încă foarte emoționată: „A fost o metodă de a mă lua ostatică și de a o face pe mama să se întoarcă, care ar fi trebuit să spună că îi era dor de țara ei". Un episod traumatizant pe care Michèle Laroque îl rezumă astfel: "Cel mai mare coșmar".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel