Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mesajul unei românce din Spania, vindecată de coronavirus: "Am plecat de acasă dar nu ştiam dacă mă întorc... Nu vă închipuiţi!"
WhatsApp
O româncă a povestit cum a trecut prin coşmarul infectării cu noul coronavirus şi îi îndeamnă pe toţi cei care trec prin această grea încercare la rugăciune.
sursa foto: Facebook

"Un mesaj pentru toti prietenii mei, toti care imi sinteti alaturi cu rugaciunea. Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va pazeasca. Stati in casa!!!!!!", a scris românca pe pagina sa de Facebook, ataşând şi un clip video în care a povestit emoţiile prin care a trecut cât timp a fost internată în spital.

"Dragilor, vreau să vă mulţumesc tuturor din tot sufletul şi din toată inima mea că aţi fost alături de mine. A fost ceva foarte, foarte greu! Nu am cuvinte să vă explic. Sunt acasă şi sunt foarte emoţionată că Dumnezeu a făcut o minune cu mine. Pentru că am plecat de acasă dar nu ştiam dacă mă întorc. A fost foarte greu! Am trecut prin ceva ce nu vă puteţi închipui. Dar nici nu trebuie să ştie nimeni. Dumnezeu m-a întărit prin rugăciune. Am fost mai tare ca virusul şi m-a ajutat Dumnezeu şi m-a făcut bine", a spus românca.

Aceasta a mai precizat că încă mai trebuie să stea izolată o perioadă de timp şi nu poate vedea pe nimeni din familie, iar problemele respiratorii încă persistă.

"Mai am dificultăţi cu respiraţia, dar încerc să lupt. Stau în casă izolată două săptămâni. Vrea încă o dată să vă zic: rugaţi-vă la Dumnezeu pentru voi, pentru copiii voştri, pentru toată lumea!

Nu pot să îmi văd copilul încă. Este cu tatăl ei. Nu am cum să mă duc să o aduc acasă şi trebuie să stau izolată în casă, nu pot să ies nici până la farmacie. Dar să ştiţi că sunt bine! Dumnezeu m-a întărit. Credinţa m-a ţinut bine. M-am rugat la Dumnezeu, o vedeam pe Maica Domnului. Sunt acasă şi sunt bine! Doamne ajută la toţi! Slavă lui Dumnezeu că m-a salvat şi vă spun la toţi aveţi mare grijă de voi! Vă pup!"

sursa: Facebook

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sanatate Vezi toate articolele
31 oct 2023, 12:34
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel