Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marian Vanghelie neagă că a bătut-o pe Oana Mizil: "I-a crescut tensiunea. Ne pregătim să mergem la mare"
WhatsApp
Marian Vanghelie susţine că nu a bătut-o pe concubina sa, Oana Mizil, deşi femeia a fost internată la spital, iar chiar medicii de la Spitalul Elias ar fi fost cei care au alertat poliţia.

Citeşte şi: Oana Mizil, decizie surprinzătoare: A renunţat la ordinul de protecţie împotriva lui Marian Vanghelie

Marian Vanghelie a declarat pentru reporterii Antena 3 că se pregăteau chiar să meargă la mare. Mai mult, susţine că lumea o va vedea pe iubita sa și se va convinge că nu are probleme de sănătate. iar salvarea a fost chemată nu pentru că a fost lovită, ci pentru că i-a crescut tensiunea în timpul unei discuţii aprinse, mai spune el.

"Într-o familie sunt multe probleme. Discutăm de ce ne-am certat. Este o situaţie intimă, personală. Dvs. o să o vedeţi, o să fim la mare zilele astea împreună. O să vedeţi că nu s-a întâmplat nimica. Nu ne batem, că nu suntem nebuni. Ne-am certat, nu am ce să mă ascund. E o situaţie puţin delicată. Fiind persoană publică, asta este viaţa. Dacă nu se întâmpla incidentul cu  tensiunea, nu mai venea nici salvarea şi nici poliţia",  a declarat Marian Vanghelie, la Antena 3.

Fostul deputat PSD Oana Mizil a fost transportată la spital în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce ar fi fost agresată de către concubinul ei, fostul primar al Sectorului 5 Marian Vanghelie, au declarat surse judiciare pentru Agerpres.

Potrivit surselor, Oana Mizil a părăsit spitalul, dar şi domiciliul conjugal, iar împotriva lui Vanghelie a fost emis un ordin de restricţie pe o perioadă de cinci zile.

Oana Mizil şi Marian Vanghelie formează un cuplu de mai multă vreme, cei doi având o fetiţă de 6 ani.Conform unui comunicat al IPJ Ilfov, în acest caz sunt efectuate cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie.

Citeşte aici reacţia poliţiei: Oana Mizil, bătută crunt de Marian Vanghelie. Cere ordin de protecţie după ce a ajuns la spital

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel