Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie: Trei români acuzați că au atacat cu șurubelnița o femeie însărcinată și i-au furat tot aurul
WhatsApp
Trei hoți despre care se crede că sunt romîni au plecat cu tot aurul găsit în casa a două femei din Birimingham. Una dintre ele, însărcinată, a fost lovită în burtă de atacatori, care le-au amenințat pe femei cu șurubelnițe.

Trei hoți mascați și despre care femeile atacate susțin că ar putea fi români, după limba pe care o vorbeau în timpul jafului, au intrat, sâmbătă seară într-o casă din Highfield Road, Hall Green. Bărbații au forțat intrarea în casă cu șurubelnițe, pe care apoi le-au folosit ca arme pentru a le amenința pe femeile care locuiau acolo.

Printre ele se afla și o femeie însărcinată, care a fost scoasă cu forța din pat, aruncată pe podea, și apoi bătută cu picioarele chiar în burtă. Pe lângă această, în locuință care se află și alți copii. 

Hoții au scotocit apoi în toată casa și au furat toate obiectele din aur găsite.   O imagine a aurului furat a fost partajată într-o încercare de a vâna atacatorii care ar putea vinde bijuteriile.

„Acesta a fost un atac urât asupra a două femei, care erau acasă cu copiii lor“, a declarat Sergentul Tom Lyons, de la forța CID, citat de birminghammail.co.uk.

[citeste si]

 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel