Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie. O ROMÂNCĂ de doar 19 ani a MURIT într-un ACCIDENT TERIBIL. Mama ei, în stare GRAVĂ
WhatsApp
O tânără din România a murit într-un accident produs pe o șosea din estul Marii Britanii, iar mama acesteia a fost grav rănită.

Claudia Niculae se afla la bordul unui autoturism marca Renault Clio, condus de mama ei, când s-au ciocnit cu o dubă care venea din sens opus, relatează Știrile PRO TV. Cele două românce au ajuns în stare gravă la spital după ce mașina în care se aflau a fost în mare parte distrusă.

Poliția a confirmat ulterior că tânăra, care ar avea aproximativ 19 ani, a murit la spital din cauza rănilor. La bordul dubei se aflau patru bărbați care au scăpat nevătămați în urma accidentului produs pe 11 septembrie.

Claudia lucra la o fabrică de prăjituri din East Yorkshire, alături de mama ei. Colegii celor două femei au fost puternic afectați de această tragedie.

„Era foarte prietenoasă, era mereu zâmbitoare, agreabilă și muncitoare. Au existat foarte multe emoții în fabrică în momentul în care a trebuit să anunțăm restul angajaților”, a declarat directorul companiei, Richard Shepherdson.

O pagină de donații a fost deschisă pentru a ajuta familia să aducă trupul tinerei în țară, iar până în acest moment s-au strâns peste 1.700 de lire.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel