Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie. Tineri înţepaţi în discoteci pentru a li se injecta droguri
WhatsApp
Poliţia britanică a anunţat vineri arestarea a trei bărbaţi suspectaţi că au încercat să le administreze cu ajutorul unor ace droguri tinerilor prin discoteci, după un val de plângeri ale unor studente care au reclamat că au fost drogate în acest mod în cluburi de noapte, relatează AFP.
Marea Britanie. Tineri înţepaţi în discoteci pentru a li se injecta droguri

Este cunoscută de mulţi ani practica de a introduce droguri în băutura unei victime, dar relatările din ultimele zile despre numeroase tinere şi câţiva tineri care au denunţat că au fost agresaţi în baruri sau cluburi de noapte cu ace hipodermice au provocat spaimă în Marea Britanie.

Poliţia din comitatul Nottinghamshire a anunţat arestarea a doi bărbaţi în vârstă de 18 şi 19 ani, în cadrul anchetei deschise după denunţarea unor astfel de agresiuni. Un al treilea suspect, în vârstă de 35 de ani, a fost arestat în regiunea învecinată Lincolnshire.

 

O victimă a ajuns la spital



Mărturiile despre apariţia acestui tip de agresiune s-au înmulţit după ce două studente de la Universitatea din Nottingham au dat declaraţii presei britanice, arătând de asemenea urmele înţepăturilor şi echimozele provocate de acestea.

Una dintre studente, Zara Owen, spune că după ce a petrecut în club s-a trezit cu amintiri vagi şi cu o durere intensă într-un picior, unde o observat o înţepătură. Cealaltă studentă, Sarah Buckle, a fost transportată la spital de prietenii ei după ce s-a prăbuşit brusc în timpul unei ieşiri nocturne, ea remarcând mai târziu la mână o echimoză cu un punct negru în mijlocul ei.

Poliţia britanică a transmis că investighează zeci de atacuri similare, în timp ce studenţii pregătesc boicotarea unor baruri şi discoteci şi cer sporirea securităţii în aceste locuri.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel