Marcel Ciolacu, după consultările cu Klaus Iohannis: "Nici în visele cele mai rele..."
Autor: Andreea Cosma pe 26 feb 2020, 16:50 | Politică

Sursa foto: captură Antena 3

Marcel Ciolacu a declarat că nu a venit cu o propunere de premier din partea PSD la consultările cu preşedintele României, după ce a spus că şeful statului s-a "antepronunţat", refuzând vehement ideea unui premier PSD sau un guvern de uniune naţională.

"Nu aveam de gând nici acum, nici prima dată, să venim cu o propunere de prim-ministru din partea PSD. Decizia preşedintelui a fost de a prelungi această criză. Vom vedea decizia şi de această dată. (...) Data trecută am venit cu o soluţie concretă de a opri criza politică. Azi ne-am exprimat disponibilitatea de a vota un guvern de specialişti sau un guvern de uniune naţională. (...) Nu vom vota niciun fel de guvern minoritar al PNL.", a declarat marcel Ciolacu, după consultările de la Palatul Cotroceni.

Întrebat dacă ar fi de acord cu Florin Cîţu ca propunere de premier, Marcel Ciolacu a răspuns:

"Nici în visele cele mai rele nu l-aş vota premier pe domnul Cîţu".

Preşedintele Klaus Iohannis a început, miercuri, la Palatul Cotroceni, consultările cu delegaţia PSD în vederea desemnării unui candidat pentru funcţia de prim-ministru, după ce a acceptat depunerea mandatului de premier desemnat de către liderul liberalilor, Ludovic Orban.

Delegaţia PSD a fost formată din: preşedintele interimar, Marcel Ciolacu, primarul Capitalei, Gabriela Firea, secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, deputatul Mihai Weber şi europarlamentarul Claudiu Manda.

Te-ar putea interesa și ....
Politică Vezi toate articolele
Crossuri parteneri