Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mamă româncă, disperată după ce un bărbat a încercat să-i violeze fetițele de 6 și 7 ani: „Ne este frică!”
WhatsApp
O familie din Gorj spune că un individ care ajuta prin curte ar fi încercat să le violeze pe fetiţele de 6 si 7 ani. Într-un moment în care mama le-a lăsat în curte, bărbatul le-a dus pe un câmp din apropiere. Culmea, deşi agresorul ar fi recunoscut totul în faţa judecătorilor, a fost lăsat in libertate.

Bărbatul de 27 de ani spărgea lemne în curtea casei în care locuiesc fetiţele, relatează Observator. Când mama lor a intrat în casă să o adoarmă pe surioara lor mai mică de 3 ani, bărbatul le-ar fi luat pe cele două fete şi le-ar fi dus cu o roabă pe un câmp din apropiere. Când femeia a văzut că nu mai sunt în curte, a plecat după ele. Asta le-a salvat.

„Strigam după fete, în jos pe aici, să văd unde sunt. Când m-a auzit pe mine, a fugit în jos”.

 

Bărbatul, lăsat în libertate, deşi îşi recunoscuse fapta

 

Copilele ar fi povestit totul mamei, care a sunat la poliţie. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, dar apoi magistraţii au decis că nu reprezintă un pericol şi l-au lăsat în libertate. Asta cu toate că individul şi-ar fi recunoscut fapta.

„Prima dată a încercat să nege că nici măcar nu a fost pe aici şi pe urmă a spus totul. A recunoscut totul. Plângea să nu fie dus la puşcărie”, spune Vasile Papuc, tatăl copilelor, conform sursei citate.

„Ne este frică să mai lăsam fetele în dreptul casei noastre, să stea singure în dreptul porţii noastre. La şcoală dimineaţa ne ducem cu ele”, spune Dodoacă Maria, mama copilelor.

În timpul anchetei, fetiţele au avut parte de suport psihologic şi vor primi ajutor şi în perioada următoare.

„Situaţia familială va fi monitorizată de câtre DGASPC în colaborare cu autoritatea locală, iar fetiţele vor fi incluse într-un program de consiliere psihologică”, a precizat Lidia Bârsanu, psiholog DGASPC Gorj.

Între timp, bărbatul care ar fi fost la un pas să le violeze este în libertate. Revoltaţi, părinţii micuţelor au făcut recurs la decizia magistraţilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel