Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mama, plecată la muncă în AUSTRIA: Copilul unui medic român a ajuns la spital DESFIGURAT de propriul tată
WhatsApp
Un medic chirurg din Timișoara și-a snopit în bătaie fiul, băiatul ajungând la spital. Copilul locuia cu tatăl, mama lui fiind plecată în Austria la muncă. Cei doi părinți erau divorțați.

Acuzaţii grave îi sunt aduse unui medic chirurg din Timişoara, după ce fiul lui, în vârstă de 13 ani, a ajuns la spital cu vânătăi la ochi şi lovituri pe corp. Tatăl care şi-a bătut copilul minor, provocându-i răni grave, va fi cercetat în stare de libertate şi judecătorii timişoreni, fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Minorul locuieşte cu tatăl, care a câştigat la divorţ custodia acestuia, mama fiind plecată la muncă în Austria. Părinţii adolescentului sunt divorţaţi de mai mulţi ani, iar el a rămas în ţară, în grija tatălui. În seara respectivă, i-a trimis mamei mesaje pe ascuns. Îi spunea să cheme poliţia pentru că tatăl este agresiv. Alertaţi de femeie, o echipă a direcţiei pentru protecţia copilului a mers la adresa indicată.

„Copilul meu a fost agresat de tatăl lui, bătut destul de crunt după părerea mea. Copilul a reuşit să ne anunţe, eu îl sunasem pe copil, dar tatăl nu mi-a permis să vorbesc cu el şi, din fericire, i-am dat eu copilului un telefon, de care tatăl nu ştia şi aşa a avut copilul să îmi ceară ajutorul şi să îmi trimită mesaje, că îl doare, că se simte rău”, a declarat Carolina, mama băiatului, citată de Stirileprotv.ro.

Minorul a ajuns acum în custodia mamei, pe numele tatălui fiind emis un ordin de restricție. Însă tatăl copilului suține că regretă fapta, și că i-ar fi dat doar o plamă, surprinzându-l pe băiat consumând substanțe interzise.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel