Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Magazinele mari din România, anunţ pentru cetăţeni: Nu există motive pentru a face stocuri
WhatsApp
Marile magazine din România sunt pregătite – atât la raft, cât și în depozite - cu stocuri de alimente și produse de igienă și sanitare. AMRCR atrage atenția că este posibil ca în acest sfârșit de săptămână oamenii să își facă stocuri de alimente acasă.
Foto ILUSTRATIV

Magazinele membrilor Asociației Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) sunt pregătite – atât la raft, cât și în depozite, cu stocuri de alimente și produse de igienă și sanitare, chiar și în condițiile în care este posibil ca în acest sfârșit de săptămână să se înregistreze o ușoară creștere a cererii și numărului de consumatori.

„AMRCR îi asigură pe toți care sunt clienți ai magazinelor membrilor Asociației că la nivelul acestora sunt luate toate măsurile sanitare necesare, iar personalul este organizat pentru a asigura funcționarea normală în intervalul stabilit prin reglementările legale. Vă informăm că au fost revăzute procedurile de transport și aprovizionare, se analizează oportunități suplimentare pentru produsele și producătorii locali, precum și soluțiile de personal în contextul noilor limitări preconizate a intra în vigoare la începutul săptămânii viitoare. Facem un apel către toți consumatorii să țină seama de condițiile privind autoprotecția (purtarea măștii, păstrarea distanței de siguranță etc.) și să respecte indicațiile personalului de pază și ordine în ceea ce privește accesul în magazine”, transmite Asociația.

Magazinele vor rămâne funcționale, bine aprovizionate și nu există motive pentru a lua în calcul constituirea unor stocuri personale suplimentare, spune AMRCR, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Economie Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel