Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
MAE. Atenţionare de călătorie în Grecia. Grevă în transportul aerian, feroviar şi maritim
WhatsApp
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care intenţionează să călătorească în Grecia că Administraţia Superioară a Asociaţiilor Funcţionarilor Publici a anunţat intrarea în grevă generală a anumitor categorii profesionale din domeniul transportului aerian, feroviar şi maritim.
Foto ILUSTRATIV

Astfel, în data de 25 noiembrie 2020, între orele 06:00 - 12:00, controlorii de trafic aerian, precum şi alte categorii de personal aeroportuar, vor înceta activitatea, cu repercusiuni asupra orarului de zbor, intern şi internaţional. În data de 26 noiembrie 2020 vor fi anulate, pentru 24 de ore, toate cursele aeriene, interne şi internaţionale, care operează către şi dinspre Aeroportul Internaţional Eleftherios Venizelos din Atena.

În data de 26 noiembrie 2020, pentru 24 de ore, în regiunea Attica şi în capitala Atena nu vor circula metroul, tramvaiele şi metroul suburban, fiind de asemenea oprită circulaţia tuturor categoriilor de nave maritime, la nivel naţional. Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena +302106774035 şi Consulatului General al României de la Salonic +302310340088, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de urgenţă al misiunii diplomatice a României în Republica Elenă +306978996222 şi Consulatului General al României de la Salonic +306946049076.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel