Ludovic Orban, anunţ despre buget. Când va fi gata
Autor: Andreea Cosma pe 16 dec 2019, 16:29 | Economie

gov.ro

Premierul Ludovic Orban a anunţat, oficial, că România va avea un buget făcut de guvernul liberal, până la finalul anului.

"Mâine vom lua decizia privitoare la procedura e care o vom decide pentru adoptarea legii. Obiectivul nostru este ca, până la data de 31 decembrie, România să aibă un buget din partea PNL.

La ora actuală, pe evaluările noastre, există o majoritate în Camera Deputaţilor, unde se află în dezbatere trei proiecte de lege: proiectul de lege al PNL, proiectul de lege al USR şi proeictul de lege al PMP", a declarat Ludovic Orban.

Guvernul îşi va angaja răspunderea asupra legii bugetului de stat, legii asigurărilor sociale pe anul 2020 şi asupra modificării OUG 114, potrivit unei decizii luate în Biroul Executiv al PNL, potrivit unor surse liberale.

Sursele citate au precizat că, "în principiu", pe data de 23 decembrie, Guvernul urmează să-şi angajeze răspunderea în Parlament asupra legii bugetului de stat, legii asigurărilor sociale pe anul 2020 şi asupra modificării OUG 114.

Economie Vezi toate articolele
Crossuri parteneri