Ludovic Orban, anunț pentru românii din DIASPORA: Vor fi REDISTRIBUIȚI către secțiile de votare din apropiere...
Autor: Nicoleta Nicolau pe 24 noi 2019, 12:12 | Alegerile Prezidentiale

Premierul Ludovic Orban a afirmat, duminică, de la sediul MAE, că alegătorii de peste hotare, care vor întâmpina eventuale probleme din cauza aglomerației la urne, vor fi redistribuiți către secțiile din apropiere.

„Procesul decurge într-o normalitate foarte clară. Nu avem probleme în nicio secție de votare. De asemenea, operatorii de tablete sunt în număr suficient, deci nu se poate spune că există vreun risc să apară vreo disfuncționalitate majoră”, a precizat premierul Ludovic Orban.

„De asemenea am discutat despre secțiile de votare din Marea Britanie, unde a existat o aglomerare și există o redirecționare a alegătorilor în cazul în care se va crea o aglomerație la vot. În nicio secție de votare nu a fost necesară prelungirea programului de vot“, a adăugat Orban.

Ludovic Orban a făcut această declarație la sediul Ministerului Afacerilor Externe, în compania șefului diplomației române, Bogdan Aurescu. „În momentul de față, procesul de votare se desfășoară în cele mai bune condiții, în toate secțiile de votare”, a conchis premierul României.

Te-ar putea interesa și ....
Alegerile Prezidentiale Vezi toate articolele
Crossuri parteneri