Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ludovic Orban a DEMISIONAT de la șefia Camerei Deputaților
WhatsApp
Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, și-a anunțat astăzi demisia de la șefia Camerei Deputaților.

„Am anunțat că dacă nu voi fi ales președinte PNL, voi demisiona de la șefia Camerei Deputaților. Mi-am scris demisia în urmă cu cinci minute și am înaintat-o către Biroul permanet și secretarul general. Demisionez din mai multe motive, în primul rând că am anunțat această demisie. 

Motivul real este că nu mai pot fi părtaș la decizii luate de o conducere instalată cu forța. Nu pot fi părtaș la trădarea românilor, la decizii care trebuiau să mă forțeze să încalc democrația și Constituția numai pentru interese meschine.

Gruparea demolatoare din jurul lui Cîțu, cu sprijinul lui Iohannis, e pregătită să calce în picioare democrația din România. Demisia pentru mine reprezintă o eliberare și un nou început”, a declarat Ludovic Orban.

Întrebat dacă intenționeză să-și facă un nou partid, Orban a răspuns: „Dacă voi lua o astfel de decizie, o voi anunța. Eu am prezentat ce cred că e corect: refacerea coaliției, care depinde de un singur lucru, desemnarea de către PNL a unui premier respectat și onest”.

Reamintim că Ludovic Orban a anunțat că demisioneză de la conducerea Camerei Deputaților încă din 25 septembrie, când a pierdut șefia PNL, și și-a depus demisia la sediul partidului, spunând că îi dă termen 15 zile lui Florin Cîțu pentru a-i depune demisia la Cameră.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel