Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Luați o rădăcină de ghimbir, puțină scorțișoară și spuneți adio răcelii
WhatsApp
Ghimbirul, unul dintre cele mai bune dintre condimentele împotriva tuturor maladiilor, este cunoscut în India de peste 2000 de ani. Acesta este faimos, mai ales datorită proprietăţilor sale de a vindeca de răceală.
Luați o rădăcină de ghimbir, puțină scorțișoară și spuneți adio răcelii

Dacă consumați în mod regulat ceaiul de ghimbir nu vă veți îmbolnăviţi, chiar şi în timpul unei epidemii de gripă. Dar dacă totuşi aţi prins o răceală, atunci trebuie să beţi 3-4 căni pe parcursul zilei, şi recuperarea este garantată.

 

Nu aruncați niciodată sâmburii de strugure. Au zeci de beneficii pentru sănătate

 

Luăm o radacină proaspătă de ghimbir. Pentru 1 ceaşcă de ceai aveţi nevoie de aproximativ 1,5 cm de rădăcină, pe care o curăţaţi şi o dați prin răzătoare. Adăugați 300 ml de apă fierbinte, puțină scorţişoară şi rădăcină de licorice (este disponibilă la orice farmacie) şi fierbeţi-lela foc foarte mic, timp de 10 minute.

 

Cinci remedii eficiente pentru răceli și dureri în gât. Rețetele secrete ale bunicilor pentru bolile toamnei

 

Datorită plantei licorice ceaiul este dulce şi nu mai este necesar să adăugaţi zahăr. În loc de rădăcină puteţi să folosiţi ghimbirul uscat, dar trebuie să luaţi o măsură mai mică, deoarece el este mai iute. În băutura pregătită puteţi adăuga, de asemenea, o felie de lămâie. Poate că băutura vi se va părea prea iute, atunci reduceţi cantitatea de ghimbir şi fierbeţi mai puţin timp. Să fiţi sănătoşi!


[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel