Liviu Pleșoianu despre Teodor Meleșcanu: „La 30 de ani de la Revoluţie, preşedintele Senatului este un fost şef al SIE“
Autor: Nicoleta Nicolau pe 11 sep 2019, 08:07 | Politică

Deputatul PSD Liviu Pleoşoianu a afirmat că și acum, la 30 de ani de la Revoluţie, al doilea om în stat şi anume preşedinte al Senatului - Teodor Meleșcanu - este un fost director al SIE.

Deputatul PSD Liviu Pleoşoianu a afirmat, într-o postare pe Facebook, că astăzi, la 30 de ani de la Revoluţie, al doilea om în stat şi anume preşedinte al Senatului este un fost director al SIE, în condiţiile în care Parlamentul ar trebui să controleze activitatea serviciilor.

„La 30 de ani de la Revoluţie, al doilea om în stat - preşedintele Senatului - este un fost director de serviciu secret... La 30 de ani de la Revoluţie, Parlamentul României, despre care Constituţia României scrie că este «organul reprezentativ suprem al poporului român», are ca preşedinte al Senatului un fost şef SIE. În condiţiile în care, cică, Parlamentul trebuie să controleze activitatea serviciilor...”, a scris Liviu Pleşoianu, pe Facebook

Social-democratul a mai scris „Bravo, Dăncilă! Super idee! Vai de capul celor care-ţi cântă-n strună... P.S. Şerban Nicolae sau Titus Corlăţean n-aveau cum să fie propunerea PSD, nu-i aşa!? Absolut lamentabil ce se întâmplă!”.

 

Amintim că Teodor Meleşcanu, propus de PSD, a fost ales, în plenul de marţi, preşedinte al Senatului, obţinând de abia în al doilea tur numărul necesar de voturi. Liderul grupului senatorilor ALDE Călin Popescu Tăriceanu a anunţat ulterior că intenţionează să sesizeze CCR pe acest subiect, deoarece alegerea lui Meleşcanu a fost făcută cu încălcarea Regulamentului Senatului care spune că un grup politic nu poate propune pentru funcţie doi senatori din acelaşi partid.

Abonează-te la notificari
Te-ar putea interesa și...
Politică Vezi toate articolele
Crossuri parteneri