Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Liviu Dragnea, lovitură la doi ani de la condamnare. Decizia magistraţilor
WhatsApp
Tribunalul Bucureşti a respins joi cererea în care Liviu Dragnea solicita să fie eliberat din Penitenciarul Rahova, unde execută o pedeapsă de trei ani şi jumătate primită în 2019 în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, rămâne în închisoare. Magistrații Tribunalului București au respins cererea fostului lider al PSD de eliberare condiționată.

Contestația la hotărârea Judecătoriei Sectorului 5, care a respins, la finalul lunii aprilie, cererea de eliberare condiționată a fostului lider PSD ca fiind neîntemeiată, a fost respinsă și joi de magistrații Tribunalului București, ca nefondată.

Propunerea sau cererea de eliberare condiționată va putea fi reînnoită după 27 august 2021.

Decizia Tribunalului București este definitivă.

Magistrații Tribunalului București amânaseră pentru joi decizia privind eliberarea condiționată a fostului lider PSD, Liviu Dragnea.

Tribunalul a judecat o contestație la hotărârea Judecătoriei Sectorului 5, care a respins, la finalul lunii aprilie, cererea de eliberare condiționată a fostului lider PSD, ca fiind neîntemeiată.

Liviu Dragnea avea de partea sa, la data judecării pe fond, la Judecătoria Sectorului 5, avizul favorabil privind reabilitarea, acordat de Penitenciarul Rahova, unde ispășește pedeapsa, precum și decizia definitivă a magistraților, care i-au dat dreptate fostului președinte al PSD în dosarul în care a cerut recunoașterea a 49 de zile de muncă în perioadele 2 iulie 2020 – 15 septembrie 2020 şi 16 septembrie 2020 – 28 ianuarie 2021, cât timp dreptul la muncă i-ar fi fost încălcat.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel