Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Liviu Dragnea, înapoi în PSD? Marcel Ciolacu: "Îl voi contacta"
WhatsApp
Președintele PSD Marcel Ciolacu spune că este posibil să îl contacteze pe Liviu Dragnea, după o eventuală eliberare a acestuia din penitenciar, dar numai „ca om”, nu ca președinte al partidului.

Întrebat miercuri într-o conferință de presă dacă îl va contacta, după eliberare, pe Liviu Dragnea, actualul lider al PSD a răspuns: „Ca și om este posibil să fac acest lucru, nu din postura de președinte al partidului”.

Întrebat, de asemenea, dacă Liviu Dragnea va putea să revendice un loc în PSD, Marcel Ciolacu a spus că este o „discuție care nu își are rostul în acest moment”.

„Haideți să vedem, e dreptul constituțional al domnului Dragnea să ceară eliberarea condiționată, presupun că nu e singurul român care a solicitat acest lucru. Nu cunosc ce prevede condamnarea domnului Dragnea, interdicțiile cetățenești, dacă există așa ceva”, a declarat Ciolacu.

Flavia Teodosiu, avocatul lui Liviu Dragnea și pro decanul Baroului București, a confirmat, miercuri, pentru Aleph News, avizul favorabil de liberare condiționată primit de Liviu Dragnea din partea Comisiei Penitenciarului Rahova.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel