Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Liviu Dragnea a ajuns la DNA. Susținătorii au aruncat cu ouă în contestatari - VIDEO
WhatsApp
Liviu Dragnea a fost chemat luni, 26 iulie, la DNA. Avocata lui Dragnea a explicat că motivul este acela că „trebuie să i se comunice ordonanța de menținere a sechestrului judiciar în dosarul Tel Drum”.  
Liviu Dragnea a ajuns la DNA. Susținătorii au aruncat cu ouă în contestatari

Tensiuni la DNA, luni, între susținătorii și contestatarii fostului lider al PSD Liviu Dragnea, cu puțin timp înainte ca acesta să ajungă la instituție. La ora la care a fost citat, fostul lider al PSD ar fi trebuit să își facă un RMN, lucru care a generat nemulțumire în rândul susținătorilor săi. Susținătorii lui Dragnea au aruncat cu ouă și vopsea spre contestatari și cer să se pună capăt abuzurilor. 

La fața locului a ajuns o echipă de jandarmi. O femeie din tabăra susținătorilor a fost legitimată și va fi amendată, potrivit Realitatea Plus. Fostul lider al PSD a fost citat luni la DNA, la 13:00.  Potrivit unor surse, procurorii îl vor anunța că mențin sechestrul pe averea sa în dosarul Tel Drum.  Dragnea a fost eliberat condiționat din închisoare pe 15 iulie, după ce a ispășit 2 ani și 2 luni din pedeapsa primită în dosarul angajărilor fictive de la DGAPC Teleorman, de 3 ani și 6 luni. 

 

Codrin Ştefănescu: Hărţuirea lui Liviu Dragnea continuă

 

„Vreau sā fac un anunţ! Hărţuirea lui Liviu Dragnea continuă! Mâine a fost convocat la DNA, exact la ora când medicii ii programaserā RMN-ul! Pe o chestie de procedurā la care, în mod legal, puteau participa doar avocaţii! Singuri, fārā el! Dar sistemul ăsta ticālos şi rezist nu se lasā! Teama de Dragnea transpiră prin toţi porii lor, frica de ceea ce au fācut i-a înnebunit pe toţi! Abuzurile astea, in formā continuatā, dovada clarā a unor spaime imense”, a anunțat Codrin Ştefănescu.

Fostul lider al PSD a fost așteptat la intrarea în DNA de circa 20 de susținători, o femeie aruncând cu ouă și iaurt în doi protestatari „rezist”. Susținătorii lui Dragnea aveau pancarte cu mesaje precum „Opriți hărțuirea nevinovaților” și „Liviu Dragnea nu uita, dreptatea e de partea ta”.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel